Fem skritt til ditt prosjekt.

1

fortell oss HVA DU TRENGER.

Little Bird Studio tilbyr pakker og enkelte grafiske prosjekter. Du kan velge en eller flere varianter som oppfyller dine forventninger og står innenfor rammene av budsjettet du har satt opp. Det eneste du må gjøre er å velge en passende pakke eller utpeke et bestemt mønster du leter etter.

2

LEGG INN en bestilling.

Når du bestemmer deg for en av pakkene eller velger et enkelt grafisk prosjekt, bestill det gjennom et aktivt skjema. Du kan også beskrive nøyaktig dine forventinger ved å fylle ut kreativ brief som er ett av skrittene i bestillingsprosessen. Du kan like godt beskrive alt direkte i en e-post.

 

Etter at du har godkjent alle skrittene i bestillingsprosessen, får du en e-post fra oss med faktura og opplysninger om gjennomføring av betaling. Når betalingen er bokført i vårt system, får du første forslag til grafiske mønstre i løpet av 3 virkedager.

2

3

velg ditt KONSEPT.

Prosjektet vi gjennomfører for deg bygger på kreativ brief og et grafisk konsept som du utpeker. Du får noen forslag fra oss slik at du velger det som dekker dine behov best. Du kan selvfølgelig velge elementer fra hvert enkelt forslag som du har mottatt, og vi setter dem sammen i et produkt.

3

4

lever MATERIALER til oss.

Hvis du ønsker å bruke dine egne grafiske materialer som skal inkluderes i prosjektet som bestilles, send oss disse så fort som mulig. Det å vente på bilder eller tekster som skal være med i prosjektet kan forsinke arbeidet. Og du har jo valgt oss fordi du setter pris ikke bare på kvalitet, men også på kort ventetid på ferdige mønstre.

 

Vi kan selvfølgelig også utvikle prosjektet basert på profesjonelle materialer som er tilgjengelige på lager, disse kan vi velge mot en lav ekstrapris. Hvis du ønsker det, kryss av passende alternativ i skjemaet, prisen skal inkluderes i faktura. 

5

godkjenning og FORSENDELSE.

Når prosjektet ditt er ferdigstilt og godkjent, får du det fra oss i hvert nødvendig format slikt at du får mulighet til å benytte det i framtid. Du skal få det i format som er egnet til trykk, som kan legges ut på internett og – gjelder logo – i en slik versjon som gjør det mulig å bruke det på mørk eller lys bakgrunn.

 

Mer presist, du skal få grafiske prosjekter i flere formater.